"Vanaf het begin hadden we een klik met Corine! De gesprekken in het voortraject waren daarom al een feestje op zich, alsof er een leuke kennis langs komt voor een avondje borrelen. Niet alleen hebben we Corine tijdens deze momenten leren kennen als laagdrempelig, zeer betrokken en enthousiast maar ook als echte vakvrouw die zichtbaar plezier heeft in haar vak. Op het moment suprême, de ceremonie van de trouwdag, heeft zij alle verwachtingen overtroffen. Naast alle plechtigheden wist Corine een treffend en boeiend verhaal te delen waar niet alleen wijzelf maar ook onze gasten van hebben genoten! Dankzij Corine haar inspanningen hebben wij een fantastische en onvergetelijke dag gehad!"

"We kijken met een goed gevoel terug, jouw toewijding en begeleiding is echt heel erg compleet en warm."

"Wat vooral van belang is, is dat de BABS er plezier in heeft, betrokken is en minder nerveus dan het bruidspaar. Bij jou voel je direct dat je het leuk vindt om te doen en daardoor voelt de plechtigheid ontspannen en prettig aan (voor ons en ook voor het publiek). Ontspannen en met humor."

"Zeer fijn, door de manier van communiceren en jouw houding."

"We hebben het als zeer prettig ervaren. Het contact was hartelijk en laagdrempelig. Ons verhaal is op de bruiloft goed vertaald. We wilden een verhaal met een lach en een traan, dit heb je heel goed gedaan!"
"We vonden het super leuk, je bent erg betrokken tijdens het hele gebeuren en denkt ook mee. Krachtige goede verhalen, je luisterde echt naar ons."
"Ondanks de corona tijd is het traject is erg fijn en soepel verlopen. Er was altijd goed contact, zowel tussen ons en Corine als tussen haar en onze gasten op de dag zelf. Voor vragen, het steeds wisselen van maatregelen en onze onzekerheden rondom onze eigen persoonlijke trouwbelofte heeft Corine ons erg goed geholpen."
"Je nam echt de tijd en had alle aandacht voor ons, je komt heel oprecht geïnteresseerd over, heel fijn!"
"Er was gelijk een klik vanaf onze kant en je begreep precies hoe we het wilden hebben."
"Erg gezellig! Niet te zwaar gelukkig!"
"Je bent zo enthousiast en dat werkt aanstekelijk."
"Je gaf ons het gevoel dat we alles met je konden delen. Je toonde oprechte interesse. Dit maakte dat wij ons erg vertrouwd met je voelden."
"Uitgebreid, warm en met een tintje humor."
"De ceremonie was ook helemaal zoals we het voor ons zagen, luchtig en toch zoveel met gevoel gesproken, echt heel mooi! En ook precies goed verwoord en iedereen erbij betrokken!"
"Erg mooi en passend bij ons! We hebben tijdens de ceremonie vaak moeten lachen!"
"De speech hadden we ons niet persoonlijker en bij ons passend kunnen bedenken. Het was echt top!"
"Precies wat we gehoopt hadden. Je hebt ons verhaal heel goed vertaald. We herkenden onszelf er volledig in."
"Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt, het werd persoonlijk en dat is belangrijk voor ons."
"We enjoyed the ceremony very much."
"Wij, net als onze gasten, hebben erg genoten van de ceremonie. Het was echt een mooie dag. De toespraak die Corine gaf was erg geslaagd. Er zat humor in, het was persoonlijk, we zijn er erg tevreden mee. Ons eigen verhaal werd mooi omschreven, hoe we samen de weg tot deze dag hebben meegemaakt. Er was persoonlijke aandacht voor ons speciale personen en er werd zelfs een mooi berichtje in het Engels verteld voor de gasten die met onze livestream meekeken."
"Je toespraak was heel erg goed voorbereid, heel persoonlijk, we hadden echt het gevoel dat je veel van ons hebt weergegeven, heel betrokken!"
"Van beide een mooi stukje levensverhaal. Bijvoorbeeld dat we soms wat verschillen en dat je dit juist zag als elkaar aanvullen. En dat je onze ouders bedankte voor alle goede zorg voor ons. Niet te vergeten dat Opa bijna in de stress schoot over zijn drank ongelukje."
"Wat ons vooral is bijgebleven is de rol die je onze kinderen hebt gegeven. Dat was echt super!"
"Dat het luchtig was en dat er ruimte was voor lachen en grapjes, maar daar waar het even moest ook serieus was."
"Vooral dat het goed paste bij ons verhaal, het was heel persoonlijk. Je nam ons mee in ons eigen verhaal. dat was erg leuk!"
"Dingen de we je verteld hebben over onze ouders/familie die je persoonlijk hebt kunnen benoemen in het verhaal."
"We kijken terug op een super mooie bruiloft Corine, en jouw bijdrage hieraan is gewoon top!"
"Hadden veel mensen die zeiden achteraf wat deed ze het leuk zeg! 😄🥰 Een compliment voor jou! Bedankt dat je onze dag zo mooi hebt gemaakt!😊"
"Mijn moeder vond je schoenen zo leuk! Haha"
"Al met al vonden we het een zeer geslaagde dag en een heel mooie plechtigheid, waarvoor we je zeer dankbaar zijn! Zouden we het moeten overdoen, dan hadden we zeker weer voor jou als BABS gekozen."
"We hebben van je genoten als trouwambtenaar, we hebben je als gok gekozen en zijn zeer tevreden met deze keuze! Blijf vooral zo doorgaan 🙂"
"We hebben dit jaar wel 6 bruiloften gehad, maar we vonden u toch het leukst als trouwambtenaar. Ook als we foto's of de film van onze bruiloft terugkijken, hoorden we gedurig van familie of vrienden, hoe leuk u als trouwambtenaar het deed. Ga zo door met dit werk, het is voor u weggelegd!"
"Je enthousiasme is heel prettig en aanstekelijk. Je bent echt een topper! We waren onwijs enthousiast toen we kennis met je gemaakt hebben. We merkten ook dat het heel vertrouwd was toen we je op de bruiloft weer zagen. En dat na 1 gesprek..!"
"Ze is een erg vrolijke, vriendelijke en spontane dame, wat haar tot een super leuke trouwambtenaar maakt. Wij hebben erg genoten van onze ceremonie, dankzij Corine! "
"We willen jou graag heel erg bedanken voor de prachtig mooie ceremonie! We vonden het heel bijzonder en hadden ons geen betere BABS kunnen wensen. We hebben heel veel complimenten van gasten gekregen over de manier waarop je het deed."
"De ceremonie was fantastisch. Helemaal zoals het ons past, persoonlijk, informeel en supermooi. Je hebt ons echt goed aangevoeld, dank daarvoor! "
"Wij kijken terug op een hele mooie dag die niet beter kon. De ceremonie vonden we ook super! Bedankt nog daarvoor."
"De ceremonie vonden we erg mooi en toepasselijk bij ons. De gasten vonden het ook een mooie en niet al te serieuze ceremonie. Dit past ook bij ons."
"We hebben een onvergetelijke dag gehad en genoten van de ceremonie. Ik was zo relaxed en dacht ik ga niet huilen! Maar dat toch ook! De ceremonie was fijn zo met iedereen om ons heen en ook vooral de kleinkinderen. Dankjewel voor alles! Het was geweldig!"
"We genieten nog steeds na van onze bruiloft, we hebben echt een mooie dag gehad en we kijken ook goed terug op de ceremonie, de toon die je aansloeg was erg fijn en we hebben genoten van je creativiteit"
"We kijken echt met een onwijs gelukkig gevoel terug op alle mooie momenten met alleen maar fijne mensen! We kunnen je niet genoeg bedanken voor een super klik en de prachtige woorden. Mede door jou is het een dag om nooit te vergeten, onze mooiste dag ❤️"
"We kijken super goed terug op de ceremonie. Het was echt heel leuk, en daar had jij de grootste hand in. Wat deed je het fantastisch leuk en goed. Iedereen zei en zegt dat we zo'n ontzettend leuke en goede babs hadden, niets dan complimenten. Daar sluiten wij ons volledig bij aan. Robin zag een beetje op tegen de ceremonie maar vond dit uiteindelijk misschien wel het leukste van de dag!"
"Voor ons ben je een topper. Je bracht aan onze bruiloft veel sjeu."
"Namens Marcel en mij echt ontzettend bedankt voor de mooie en persoonlijke ceremonie afgelopen vrijdag. Wij kunnen niet in woorden uitdrukken hoeveel wij hebben genoten afgelopen vrijdag. Alles, maar dan ook alles was super mooi. Dus heel veel dank daarvoor! Wij kregen ook van onze gasten terug dat ze de ceremonie mooi en persoonlijk vonden."
"Wij kijken met heel veel plezier terug op onze bruiloft, alles klopte. We hebben heel veel complimenten gekregen over de ceremonie. Ze vonden allemaal dat je het heel leuk hebt gedaan. Voor ons was er ook geen passender ceremonie als deze dus daar willen we je heel erg voor bedanken!"
"De ceremonie was perfect en paste helemaal bij ons en ons gezin. Dank nog voor jouw input en wijze van vertellen. Super mooi en we hebben goede herinneringen daaraan."
"De ceremonie vonden wij, en de mensen die erbij waren toch het hoogtepunt! Het was zo leuk hoe je het deed en de woorden richting onze dierbaren hebben veel mensen geraakt. Dus dat was heel mooi!"
"Jij deed de ceremonie super leuk, goed, persoonlijk en grappig!"
"We kijken erg positief terug op de ceremonie wat deed je het geweldig, we krijgen echt heel veel complimenten over jou, en die zijn echt terecht want je deed het echt zo leuk😀"
"Wat hebben we genoten. Het ging allemaal zo vanzelf én goed ☺️❤️. Nogmaals dank voor jouw lieve en grappige woorden tijdens de ceremonie. Maakte het allemaal net even wat luchtiger. Al kon Joey het natuurlijk niet droog houden 😉"
"De ceremonie was fantastisch. Helemaal zoals het ons past, persoonlijk, informeel en supermooi. Je hebt ons echt goed aangevoeld, dank daarvoor!"