CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings

CorCore Weddings

CorCore Weddings Aanbod
CorCore Weddings Aanbod
CorCore Weddings Aanbod

Aanbod

Het complete huwelijkspakket bestaat uit:

  • Een vrijblijvend kosteloos kennismakingsgesprek;
  • Een inhoudelijk gesprek over de algemene zaken en de huwelijksceremonie (ca. twee uur);
  • Persoonlijke gesprekken, gedeeltelijk gezamenlijk en gedeeltelijk met de partners apart (in totaal ca. drie uur);
  • Gesprekken met jullie naasten (telefonisch of via videobellen)
  • De huwelijksceremonie (ca. een uur), die volledig op jullie persoonlijk samengesteld wordt en waar jullie naasten bij betrokken worden.

 

Kosten voor dit pakket bedragen € 800,- (inclusief btw; exclusief gemeentelijke kosten en eventuele reis- en/of verblijfkosten).

 

Naast dit pakket bied ik uiteraard ook maatwerk. Wil je een korte ceremonie, met één gesprek als voorbereiding, of wil je juist uitgebreid trouwen in het buitenland of nog iets heel anders, alles is mogelijk. Vertel me jullie plan en ik denk graag met jullie mee.
Als je liever in kleine kring in een gemeentehuis trouwt en je huwelijk vervolgens op een mooie, bijzondere locatie met vrienden en familie viert, ben ik graag jullie ceremoniespreker en vieren we jullie huwelijk ook helemaal op maat.

 

N.B. Zoals gezegd heb ik mijn benoeming bij gemeente Ede. Als je kiest voor een trouwlocatie in de gemeente Ede, kun je me als jullie trouwambtenaar boeken via de site van gemeente Ede. Mijn vergoeding zit dan in de kosten die je betaalt aan gemeente Ede. De voorbereiding bestaat dan uit één gesprek en de ceremonie duurt ongeveer een half uur. Als je buiten gemeente Ede trouwt, kun je rechtstreeks contact met mij opnemen en boek je me als zelfstandig BABS. Dan geldt bovengenoemd aanbod.

Je kunt me natuurlijk ook bellen op nummer 06 1500 4303 of mailen op mailadres

Deze website is gerealiseerd door Krabo Websites & Hosting