CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings
CorCore Weddings

CorCore Weddings

Hallo lieve mensen,

Jullie zijn hier vast beland omdat jullie gaan trouwen en een trouwambtenaar/babs zoeken. Mooi en bijzonder dat jullie gaan trouwen. En stoer ook, want wat een grote stap om elkaar 'voor altijd en eeuwig samen' te beloven!

Hartstikke leuk dat jullie mij gevonden hebben als jullie mogelijke trouwambtenaar/babs. Lees hieronder vooral lekker verder over mijn hoe, wat en waarom én over mijn roze gympen en waar die voor staan.

En vul dan tenslotte onderaan de pagina m'n contactformulier in, zodat we elkaar kunnen vinden. Je kunt natuurlijk ook bellen, appen of mailen.

Liefs,

Corine

 

N.B. Ik ben een door de rechtbank beëdigd trouwambtenaar met een benoeming in gemeente Ede. Daardoor ben ik gerechtigd als zelfstandig BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) officieel huwelijken te sluiten in heel Nederland en daarbuiten (dat kan ook in het Engels overigens).

Persoonlijk

“Een paar jaar geleden vroeg ik me af: wat wil ik nou eigenlijk worden als ik later groot ben? M’n antwoord was direct: trouwambtenaar! Aangezien je waarschijnlijk niet heel veel groter meer gaat worden als je 54 jaar bent, was m’n conclusie dat ik dat dan onmiddellijk moest gaan regelen. Zo gezegd, zo gedaan en in december 2020 voltrok ik m’n eerste huwelijk. Het was nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen. Inmiddels zijn we bijna 100 huwelijken verder en is duidelijk dat trouwambtenaar zijn mijn absolute roeping is. Daarom werk ik vanaf 1 januari 2023 alleen nog als trouwambtenaar/zelfstandig BABS.

 

Waarom is het vak van trouwambtenaar/BABS mijn roeping? En waarom zouden jullie mij als jullie trouwambtenaar/BABS willen? Ik zal proberen daar antwoord op te geven.

 

Jullie en ik maken samen rond jullie JA een ceremonie die helemaal 100% van jullie is, dat is iets magisch.

CorCore Weddings Persoonlijk
CorCore Weddings Persoonlijk
CorCore Weddings Persoonlijk

 

Wat ik heel speciaal vind is dat ik in zo'n bijzondere periode in jullie leven even bij jullie mag horen. We voeren mooie gesprekken, leren elkaar echt kennen en vervolgens mag ik ook nog, samen met jullie liefsten, jullie heel erg eigen verhaal over jullie leven en liefde en alles dat daarbij hoort vertellen op een van de mooiste dagen van je leven.

 

Jullie beloven elkaar dus stoer 'voor altijd en eeuwig samen', ik beloof jullie dat door die fijne voorbereiding jullie ceremonie uniek en helemaal van jullie wordt. Zodat je na afloop zult zeggen: “Het was alsof je ons al jaren kende, elk woord was raak”. Want dat is het mooiste compliment dat ik kan krijgen en daar streef ik voor elk bruidspaar naar.

 

Op de pagina Reviews vind je een aantal reacties van bruidsparen. Ik heb liever dat zij vertellen wat ze van me vinden, dan dat ik dat zelf doe.

Wie ben ik en hoe zit het met die roze gympen

Het gaat allemaal om jullie en niet om mij, maar misschien is het toch handig om te weten wie ik eigenlijk ben.

 

Mijn naam is Corine van Ruissen, getrouwd met Fred en samen ouders van Marel en Victor. Ik heb Engels gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en vervolgens meer dan 30 jaar gewerkt in totaal verschillende functies en sectoren. De naam van mijn eenmanszaak CorCore staat voor 'het hart is de kern' (cor=hart in het Latijn, core=kern in het Engels).

 

Dan die roze gympen onder m'n toga. Die staan voor een combinatie van traditie én feest. En ze zeggen ook alles over mijzelf als babs, perfectie tot in elk detail in de combi met persoonlijke, relaxte luchtigheid.

Een pak, jurk of jeans met pumps, laarzen of klompen kan natuurlijk ook. Het roze draadje blijft altijd. En dat bestaat uit jullie heel eigen toon en alle persoonlijke details die jullie ceremonie zó anders dan alle andere maken, dat zelfs je allerliefsten verrast zullen zijn.

CorCore Weddings Persoonlijk